3 Billiga webbhotell för privatpersoner

Som privatperson är priset alltid viktigt på ett webbhotell. Ofta räcker även de billigaste webbhotellen till väldigt mycket för en privatperson så det finns inte så stor anledning att köpa någon onödigt dyr tjänst.

Svenska webbhotell är tyvärr inte jätte billiga men det finns några bra klipp du kan göra som privatperson. Webbhotellen som jag listas nedanför är i den ordning jag skulle rekommendera om priset var det absolut viktigaste.

One.com – 15kr/mån
One.com är inte bara billigt utan även förmodligen det billigaste webbhotellet som du kan få tag på i Sverige. Det finns delade meningar om det är ett svenskt webbhotell då bolaget är danskt och servrarna befinner sig även i Danmark. De har dock länge riktat sig mot den svenska marknaden.

Webbhotellets pris styrs av hur mycket utrymme du behöver. Det billigaste priset gäller för 5GB utrymme och det räcker väldigt långt till en vanlig blogg eller en privat hemsida.

Utöver dessa 15kr/mån tillkommer en årlig domänkostnad för ditt domännamn och en startavgift.

City Network – 74kr/mån (Just nu 10kr/mån)
City Network är inget litet webbhotell och riktar sig inte bara till privatpersoner. Deras pris på 74kr/mån är inte billigaste men du får extremt mycket för pengarna och de bjuder i princip på hela första året.

Hos City Network kan du koppla hur många domäner (webbplatser) du vill och du har tillgång till 250 GB utrymme vilket är mycket mer än många andra konkurrenter erbjuder.

Om ditt mål är att tjäna pengar eller är i behov av mycket utrymme så hade jag valt City Network. De har heller ingen startavgift så första året blir mycket billigt.

Crystone – 65kr/mån (Just nu 11kr/mån)
Crystone är ett webbhotell som kör på samma koncept som City Network. De erbjuder ett väldigt bra webbhotellspaket som är tillräckligt bra för de allra flesta. Som privatperson har du har du verkligen goda marginaler med ett webbhotellskonto hos Crystone.

Crystone har just nu också en kampanj där du får första året till ett mycket lägre pris än vad det ordinarie priset annars är.

Publicerad i Webbhotell Taggar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>