Billiga webbhotell med fri trafik

Fri trafik på ett webbhotell syftar på att webbhotellet inte mäter eller begränsar den datamängd du skickar till och från servern. Man skulle nästan kunna säga att det är obegränsat med trafik.

Det krävs dock ingen magisterexamen för att lista ut att ett webbhotells resurser är begränsade. De har bara ett visst antal fiberkablar till sin hall med en viss kapacitet på och en webbserver har inte heller oändligt med kapacitet. Med detta klarlagt så kan vi lugnt konstatera att det alltid finns en gräns. Ett webbhotell för 20 kr i månaden kommer inte låta dig använda resurser för tusentals kronor i månaden.

Det bästa hade varit att beskriva det som ett webbhotell som inte mäter trafiken men om du belastar servern eller bryter mot avtalet så får du problem. Jag skulle därför undvika dessa till varje pris om du vet med dig att du kommer behöva mycket bandbredd och trafik.

Det är bättre att välja webbhotell som specificerar hur mycket trafik du faktiskt får lov att använda. Det finns idag webbhotell som erbjuder väldigt mycket av den enkla anledningen att även om någon enstaka kund lyckas komma i närheten av gränsen så ligger genomsnittet ändå relativt lågt.

City Network, Crystone och Oderland är tre webbhotell som du kan titta på. Jag har skrivit dem i den ordning som är billigast just nu. Detta kan givetvis ändras så ta en titt på alla.

Webbhotellen erbjuder dock olika funktioner och kontrollpaneler i övrigt så det är intressanta val om du behöver mycket trafik för din hemsida. I skrivande stund rör det sig om trafikmängder på 250-500GB och du betalar under 100 kr i månaden för det.

Du kan jämföra billiga webbhotell i denna prisjämförelsen.

Publicerad i Webbhotell Taggar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>