Billiga webbhotell till egen hemsida

För den som ska skapa sin första egna hemsida så är priset på webbhotell en mycket viktig faktor. Eftersom det oftast inte rör sig om en vinstdrivande verksamhet utan kanske en privatblogg, familjehemsida eller ett annat hobbyprojekt så betalar sig inte kostnaden för webbhotellet. I alla fall inte till en början.

Det finns en hel del gratis webbhotell men det är ingenting jag skulle rekommendera. I vissa fall läggs det till reklam på din sida och även om du skulle hitta en bra lösning så är det inte säkert att de kommer kunna erbjuda tjänsten gratis ett halvår senare, vilket ställer till problem.

Om det är en personlig blogg du är ute efter så finns det massor med gratisalternativ för detta. Jag skulle starkt rekommendera WordPress, men det finns även andra bra val. WordPress finns även som bloggverktyg för dig som har eget webbhotell, men det hittar du här.

Om du faktiskt är i behov av ett webbhotell så kan du ta en titt på vår lista över de billigaste webbhotellen. Webbhotellet One.com är ett populärt val för många privatpersoner. Där får du webbhotell för från 15 kronor per månad. Du får dock lägga till kostnaden för ett eget domännamn som ligger på ca hundra kronor om året.

Med en begränsad budget så är One.com ett bra webbhotell. Det är kanske det billigaste webbhotell du kan hitta och fungerar bra för privatpersoner.

Publicerad i Webbhotell Taggar: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>