Billigaste webbhotellet i sommar är City Network

City-network-erbjudande-sommar

Sommaren är nu officiellt här och det firar City Network med en kampanj som är svårslagen. Du kan just nu få webbhotellspaketet för ett helt år för endast 5 kronor.

Det tillkommer inga andra avgifter och du binder inte upp dig mer än just det året. Du kan när som helst alltså säga upp tjänsten och allt du behövt betala är 5 kronor eller eventuellt även kostnaden för en domän om du saknar det (99kr för .se).

City Networks erbjudande är det billigaste denna sommaren. Jag är själv redan kund där och erbjudandet gäller endast nya kunder så jag kan tyvärr inte ta del av det. Jag kan dock varmt rekommendera webbhotellet som är ett av de bästa i sin prisklass.

Erbjudandet syns inte under deras webbhotellsektion, så du får gå till deras startsida för att ta del av erbjudandet. Även deras ordinarie kampanjpris på 10 kr/mån är väldigt billigt så oavsett pris är det ett bra webbhotell att välja.

Publicerad i Kampanjer & Rabatter Taggar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>